Få studierabat – vi giver 10-15%

Hos Tandklinikken på Dantes Plads kan vi godt huske, hvordan det var at være studerende og på SU, og derfor tilbyder vi studierabat på alle frie ydelser ved fremvisning af gyldigt studiekort inden behandlingen påbegyndes. Kontakt os i dag på telefon 33 11 98 25 for at høre mere om, hvor du som studerende har penge at spare, næste gang du skal til tandlægen.

10-15% studierabat på alle frie ydelser

I Danmark er al tandpleje gratis – indtil man fylder 18 år. Herefter skal man selv betale for sine tandlægebesøg, og derfor vælger nogle unge desværre at springe deres tandeftersyn over. Vi ved at det kan virke som lidt af en udskrivning at skulle betale for sine tandlægebesøg, når man er på SU, men med lidt studierabat, håber vi, at det vil bringe alle til tandlægen indimellem.

Vi kan sagtens huske, hvordan det var at være ung og leve på et stramt budget, og hos Tandklinikken på Dantes Plads tilbyder vi derfor op til 10-15% studierabat på samtlige frie ydelser vi tilbyder. Modsat de faste priser, som er bestemt ud fra en overenskomst mellem Sygesikringen og Dansk Tandlægeforening, fastsætter vi selv priserne på de frie ydelser, og derfor har vi mulighed for at give rabat til studerende.

Regelmæssige tandeftersyn sikrer sunde tænder

Vores erfaring siger os, at det at springe en tandlægetid over, hurtigt kan udvikle sig til en negativ spiral. Når man sørger for at møde op til sine regelmæssige tandeftersyn, har vi som tandlæger mulighed for at opdage eventuelle tandproblemer og tage dem i opløbet. Møder du ikke op, kan der være risiko for at små problemer i tænder og tandkød kan udvikle sig til større problemer, som både er sværere og dyrere at behandle. For nogle er det nok at gå til tandeftersyn en gang om året, mens andre har behov for hyppigere besøg. Vi foretager gerne en vurdering af, hvor ofte netop du bør have foretaget eftersyn.

På længere sigt er det altså både billigere og mere behageligt at møde op til de regelmæssige eftersyn end at udskyde dem, til du mærker smerter og ubehag. Kontakt os i dag for at bestille tid og husk at fremvise dit gyldige studiekort, når du møder op, så du kan få studierabat på dine behandlinger.
Vi ser frem til at se dig, så vi kan vise dig, at et tandlægebesøg ikke behøver at være en dyr fornøjelse.

Leave a reply