Kom og besøg os i vores hyggelige klinik, der ligger centralt i hjertet af København. Tandlægeklinikkens centrale beliggenhed på Vesterbro gør, at den ligger i gåafstand fra Rådhuspladsen, Københavns Hovedbanegård og Tivoli. Om du er bosat i eller uden for København, er klinikken inden for rækkevidde og derfor en oplagt mulighed til dig, der leder efter en tandlægeklinik af høj kvalitet i Københavnsområdet tæt på centrale indfaldsveje som Åboulevarden, Vesterbrogade og Amager Boulevard. Klinikken er derfor oplagt til både nære og langtfra kommende, hvilket gør den til en attraktiv klinik med et klientel fra hele Sjælland.

Behandlinger af høj kvalitet, specialdesignet til dig

Klinikkens professionelle team sikrer behandlinger af høj kvalitet, ved at specificere behandlingstilbuddet til lige netop dine behov. På grund af teamets alsidige specialiseringskompetencer, kan vi levere et centreret behandlingsforløb og dermed tilbyde behandlinger til en fordelagtig pris, hvilket gavner både dig og din økonomi. Med en kompetencepalet inden for tandkirurgi, implantater og kosmetiske behandlinger sammen med vores store fokus på kundepleje og –tilfredshed, sørger vi for, at du ved hvert besøg modtager den bedste service og behandling.

Sådan finder du os

Klinikkens centrale beliggenhed på adressen Dantes Plads 3 1556 København V giver rige muligheder for transport til og fra klinikken både ved hjælp af offentlig transport, bil eller cykel.

Tandlægeklinikken ligger blot ca. 10 minutters gå gang fra Københavns Hovedbanegård og har kun en afstand til Vesterbrogade, Nørrebrogade og Østerbrogade på hhv. ca. 1.5 km, 3 km og 4 km.
Er du med offentlig transport til Københavns Hovedbanegård, går du ad Vesterbrogade mod Rådhuspladsen. Ved Rådhuspladsen går du til højre ad H.C. Andersens Boulevard, hvorfra du kan gå til klinikken gennem parkeringspladsen på Dantes Plads, der ligger over for Glyptoteket og skråt over for Tivoli. Er du med bil, finder du indkørslen til Dantes Plads fra Vester Voldgade.

Søger du en omsorgsfuld og professionel tandlæge tæt på Vesterbrogade, vil vi meget gerne byde dig velkommen i vores klinik.

Adresse:  
Dantes Plads 3,
1556 København V

Brug rejseplanen for bedste transport mulighed.

Hvor rejser du fra?


Fra: