Tandlægeskræk er et stort problem for mange mennesker!!
Hos os tager vi problemet alvorligt!!

De fleste patienter forbinder en tandlægebehandling med noget ubehageligt, der oftest skyldes en dårlig oplevelse fra en tidligere tandbehandling, måske helt tilbage fra skoletandplejen En sådan oplevelse kan fylde så meget, at et besøg hos en tandlæge er forbundet med stress, angst, svedeture og dårlige undskyldninger for at melde afbud.
Derfor vil vi gerne give dig størst mulig tryghed ved dit besøg her hos os, samt bestræbe os på at udføre al behandling smertefrit.

Vi ved godt, at mennesker i en sådan situation, ofte har taget mod til sig i lang tid. Derfor tager vi dit problem meget seriøst.
Vi tager os den tid, der er nødvendig, for at vores patienter skal føle sig trygge.

Ved dit første besøg undersøger vi som regel dine tænder uden at lave behandlinger. Du bestemmer farten, og vi indretter os på den enkeltes behov.

Det er vigtigt, at vi sammen kan oparbejde en tillid til, hvad der skal ske i din mund, og vi aftaler fra gang til gang, hvad der skal foregå.
Hvis du har lyst til at høre musik, så medbring evt. din egen Mp3 afspiller, hvor du har netop den musik, du holder af.
Når du ringer til klinikken, skal du bare fortælle, hvad det drejer sig om, så sørger de for, at vi ved besked, når du ankommer til klinikken.