En tandlægeklinik med sjæl og historie i København V

Tandklinikken Dantes Plads har eksisteret siden 1973 og tandlæge Maryam Marashi er anden-generation indehaver af klinikken og dermed også af tandlæger på Dantes Plads, København V. Den gamle herskabslejlighed med de store lyse lokaler er indrettet hyggeligt og med en hjemlig atmosfære, der er med til at skabe et afslappet miljø og give dig en god oplevelse under dit tandlægebesøg.

Klinikken er digitaliseret og moderniseret med det nyeste og bedste dentale udstyr, der sikrer dig den bedste behandling og den bedste oplevelse.

Et kompetent vel- og efteruddannet team

På klinikken tager vi os af alle typer af tandbehandlinger og forebyggelse. Vi ønsker at sikre vores patienter den bedst mulige behandling og gør det ved at prioritere et personel af højt fagligt niveau, have fokus på service og på patientpleje. Derfor har vi også internt på klinikken et stort fokus på løbende efteruddannelse, så vi hele tiden er up-to-date med nyeste teknikker og udstyr.

Vores mål er at sørger for, at du, uanset behandlingsårsag, får det bedste tilbud og den bedste service hver gang.
Ud over at assistere klinikkens behandlere sørger vores dygtige og omsorgsfulde klinikassistenter for at være til rådighed i form af støtte og vejledning gennem hele dit behandlingsforløb.

      Med dig i fokus

      Du vil som patient på Tandklinikken Dantes Plads opleve, at vi bestræber os på at give dig en behandling, der er så smertefri og behagelig som muligt, ved at udføre et professionelt arbejde og sørge for at have fokus på dine eventuelle særlige behov.

      Vores mission er, at vi i samarbejde med dig vil arbejde på at sikre dig sunde, stærke og flotte tænder hele livet. Vi bestræber os på at give dig en god og fyldestgørende information om dine tænders tilstand og behandlingsmuligheder, og hjælper dig med at træffe den bedste beslutning på denne baggrund. Vi vil altid søge at opnå de bedste resultater, inden for de rammer din økonomi tillader sådan at du, dine tænder og din pengepung er tilfredse.

      Søger du en professionel og omhyggelig tandlæge i København, så kontakt vores søde og behjælpelige receptionist og hør om dine muligheder.

      Vi glæder os til at se dig!