Tandimplantat – Det er ikke rart at miste en tand eller opleve løse proteser. I dag er det muligt at genskabe funktionen og udseendet af en eller flere mistede tænder ved hjælp af tandimplantater. Brugen af implantater til erstatning af manglende tænder er i dag helt almindelig og anerkendt. Et tandimplantat er en kunstig rod i titanium, der bliver sat ind i kæben Implantatet skal vokse fast i kæben og kan så udgøre fundamentet til en eller flere kunstige tænder. Hvis man mister en tand svinder knoglen i området. Drejer det sig om flere tænder, kan det ændre hele ansigtets udseende betydeligt.
Få smilet tilbage
Med tandimplantater kan vi genopbygge tandsættet med stort set samme udseende, følelse og funktion. Der findes flere forskellige behandlingsmuligheder. Mangler du alle tænder kan alle tænder erstattes med tandimplantater. Der kan laves en fastsiddende bro på implantater i en hel tandløs kæbe eller en aftagelig tryklåsprotese, der sidder på implantater. Indsættelse af tandimplantater foregår under lokalbedøvelse og er en meget skånsom operation, som oftest opleves helt uden ubehag. De nye tænder udformes, så de passer til dine egne tænder både i farve, størrelse og form.

På Tandklinikken Dantes Plads bruger vi en af de mest gennemprøvede og anerkendte implantatsystemer i verden, ingen kopiimplantater eller kopikomponenter og operationen forgår under steril opdækning og sterile forhold.