Det er hvad vores kunder siger

Tusen tack till Maryam & hendes fantastiska team för at de räddede min utslanka tann!

Alexander Skarsgard

Skuespiller - bl.a. kendt fra Succession

Kompetent og omhyggelig

Jeg har kommet til Maryam i mange år, og ville ønske alle en så kompetent, omhyggelig og altigennem fantastisk oplevelse som jeg hver gang har her.
Uanset om det er rutinekontrol eller mere komplicerede ting, kommer jeg altid glad og tilfreds hjem igen.

Tuva Novotny

Skuespiller og filminstruktør

I gode hænder

Jeg er kommet i tandklinikken på Dantes plads igennem mere end 10 år og har altid været rigtig glad for Maryam og hendes profesionelle team. For mig er en stor del af dette forhold baseret på tillid og jeg har altid følt mig i gode hænder og følt mig sikker på at jeg kunne stole på den rådgivning jeg fik og behandlingen har lige ledes altid været i top. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Tandklinikken på Dantes plads.

Kira Skov

Sangerinde og komponist

Ro og tryghed til selv den mest angste patient

Jeg har haft mange tandlæger før i tiden, men så længe Maryam og de søde kvinder på Dantes Plads holder åbent, så får jeg ikke brug for andre. Det er sjældent at man bliver modtaget så varmt og på samme tid så professionelt. Der hersker et selvsikkert overskud i klinikken, som giver ro og tryghed til selv den mest angste patient. Fra man kommer til man går er man omgivet af oprigtige, varme smil og man bliver set i øjenhøjde, som medmenneske og ikke bare endnu en “kunde”. Der er ingen løftede pegefingre og ingen rysten på hovedet og hvis der er problemer med tid eller penge er de altid imødekomne og forstående. Derudover er de også bare skide dygtige! Kan brandvarmt anbefales og det gør jeg allerede hvor end jeg kan.

Asbjørn Nissen

Skuespiller

En tilfreds anbefaling herfra!

Når folk roder rundt inde i din mund, er det temmelig vigtigt for dit velbefindende at du har tillid til dem. Maryam er sgu så sød og præcis, at selv tænger og kanyler føles helt okay. En tilfreds anbefaling herfra!

Per Uldal

Rapper - Per Vers

Hilsen fra Grønland

Jeg er flyttet til Grønland, hvor vi er så heldige at tandlæge er gratis, så det vil jeg da benytte mig af:-)
Men jeg kommer hjem til DK igen i fremtiden, og siden jeg fik sådan en god og forstående behandling hos jer, vil jeg bestemt benytte jer til den tid.
Jeg har boet i København i 11 år før jeg flyttede til Nuuk, og grundet tandlægeskræk har jeg forsøgt at undgå tandlægebesøg og aldrig fundet en tandlæge jeg følte mig tryg ved – indtil min søster anbefalede jer. Endelig en forstående tandlæge der forklarede undervejs og ikke på et eneste tidpunkt fik mig til at føle mig latterlig eller irriterende. Og en klinikassistent der holdte en hånd på mig under hele udtrækningen/bortoperationen af min visdomstand på trodsaf dårlig arbejdsstilling og besvær med at nå instrumenterne. Så selv om der vil gå lidt tid, kan I tro at jeg vil vende tilbage til jer når jeg kommer hjem til DK.

Rigtig god jul til jer og jeres!

Gitte Jensen

Imødkommende, professionel og kompetent

Jeg har efterhånden været patient hos Tandklinikken Dantes Plads i en længere årrække, og jeg har på alle måder kun godt at sige om den behandling, jeg har fået.

For nylig har jeg fået sat et tandimplantat ind og har ikke haft komplikationer i forbindelse med indgrebet. Personalet har under hele forløbet været meget imødekommende og kompetent, og min oplevelse er, at jeg på alle måder har fået en professionel rådgivning. Derfor har jeg følt mig tryg og i gode hænder både før, under og efter behandlingen.

Michael Bergmann

Her er jeg tryg

Jeg startede med at komme i klinikken før Maryam overtog den og jeg har derfor været med fra starten.

Jeg lider af tandlægeskræk, men Maryam og hendes ansatte er utrolig søde og imødekommende, og hjælper mig med at slappe mest muligt af. Jeg har fornylig fået lavet en krone hos dem og jeg er meget tilfreds med hele forløbet fra start til slut.

Jeg har anbefalet Tandklinikken Dantes Plads til både familie og venner.

Signe Troelsen

Venlig atmosfære og humor

Tryghed. Tillid. Faglig kompetence og omhu.Venlig atmosfære og humor.

Det er ord, som jeg synes karakteriserer mine besøg hos tandlæge Maryam og hendes “team”  på Dantes Plads. Jeg har været kunde, siden hun overtog klinikken fra sin forgænger Inge Bach og har bestemt ikke tænkt mig at skifte.

Min kone og to voksne sønner heller ikke.

Varm anbefaling.

Dan Sørensen

Kompenent, venlig og service-minded personale

De rådgiver ærligt, er tillidsvækkende og priserne er meget fair sammenlignet med andre. De investerer løbende i det allernyeste udstyr. Kan kun anbefale dem.

Vivi Frølich

Tandklinikken Dantes Plads er i verdensklasse!

Det er min klare opfattelse, at alt er gennemsyret af professionalisme og høj faglighed. Samtidig er Maryam og hendes hold ganske enkelt behagelige at være i selskab med, så jeg slapper af, når jeg er hos tandlægen… så meget man nu engang kan slappe af hos en tandlæge 🙂
Jeg har ingen betænkeligheder haft ved at anbefale Maryam til familie, venner, bekendte og kolleger.

Michael Nilsson

Kvalitet til en god pris

Som selvstændig spare man gerne der hvor man kan. Jeg har altid fået kvalitet til en god pris hos Tandklinikken Dantes Plads.
Dejligt at møde en personale der altid er smilende og i mødekommende.

Niro Niromand

Selvstændig