Tandklinikken Dantes Plads – speciale i tandlægeskræk

Hos Tandklinikken på Dantes Plads har vi fokus på dig og dine behov. Vores dygtige personale ved, at det kan være yderst svært for nogle mennesker at møde op hos tandlægen, hvis man er bange eller bekymret for, at behandlingen skal gøre ondt. Derfor er vi stolte af at kunne sige, vi tager hensyn til patienter med tandlægeskræk, såvel som patienter, der bliver mindre nervøse. I klinikken prøver vi at skabe et roligt og trygt miljø, med en afslappet og hjemlig atmosfære. Det skal gerne bidrage til, at du føler dig bedre tilpas og føler dig tryg, når du træder ind på klinikken centralt i København V. 

Vi vil meget gerne give dig en god oplevelse hos tandlægen, og det kan vi bedst, hvis vi ved, at du lider af tandlægeskræk eller bliver nervøs. Fortæl os det endelig gerne, så sørger vi for at tage os god tid og sætte dig godt ind i behandlingen. 

Mange specialer under et tag

Vores spidskompetencer er mange, da vi har mange års erfaring inden for tandpleje. Heriblandt kan nævnes:

Tandlægeskræk

Vi behandler og tager som sagt hensyn til folk med tandlægeskræk på mange forskellige niveauer. Dette inkluderer at vi forsøger at udføre smertefrie tandbehandlinger- og operationer, vi taler meget med dig, og hører hvordan du har det løbende under behandlingen.

Forebyggende behandling

Tænder skal holdes ved lige, og dette hjælper vi selvfølgelig også med. Hvis du vil undgå mere alvorlige udfordringer med dine tænder, kan du komme til et regelmæssigt tandeftersyn, hvor vi renser dine tænder og kigger efter om alt er, som det skal være.

Kirurgi og implantater

Vi udfører selv nogle typer kirurgi i klinikken. Dette kan være alt fra fjernelse af visdomstænder til implantater og tandkødsoperationer. Det betyder for dig som patient, at du ikke skal henvises til andre tandlæger, hvis du skulle få behov for kirurgiske behandlinger og at du vil kende den tandlæge, som skal udføre din behandling.

Vi tilbyder en bred række af behandlinger her i klinikken, og vi hjælper gerne dig til et sundt og raskt tandsæt og tandkød.

Untitled-3

Her kan du kontakte os

Hvis du vil booke en tid i vores tandlægeklinik i København V, kan du altid ringe til os eller skrive mail til os.  Du er også velkommen til at besøge vores klinik på Dantes Plads i København V. 

Det er vigtigt at få passet og plejet tænderne, derfor synes vi, at det skal kunne lade sig gøre at komme til tandlægen, også selvom man har haft en dårlig oplevelse, eller synes tanken om tandlægebehandlinger er ubehagelig. Vi står klar til at tage imod dig, og glæder os til  at høre, hvad vi kan gøre for dig.