Behandlinger

Du er altid velkommen til at kontakte os ift. de type for behandlinger du har brug for. Her er et lille udsnit af vores behandlinger

Forebyggende behandling

Forkæl dine tænder med effektiv forebyggelse. Forebyggelse er en god investering. Hos Tandklinikken Dantes Plads lægger vi stor vægt på forebyggende tandpleje gennem vejledning og rådgivning omkring tandhygiejne, så skader på dine tænder og tandkød mindskes. Ved at forebygge huller i tænderne og tandkødssygedomme kan du nemlig komme de store tandlægebehandlinger i forkøbet. Det er vores mål at du skal kunne beholde så mange tænder som muligt længst muligt.

Cariesbehandling

Caries eller huller i tænderne er den tandsygdom man bedst kender. Caries opstår når bakterier sætter sig på tandens overflade. Bakterierne producerer syre, når de omsætter sukkerstoffer fra føden, og syren laver huller i tænderne. Vil du have sunde tænder hele livet og undgå caries, kræver det en daglig indsats med børstning af tænderne og brug af tandtråd. Derudover er det vigtigt at overholder dine regelmæssige undersøgelser hos tandlægen.
Læs mere

Rodbehandling

Behov for rodbehandling opstår som regel i forbindelse med et hul i tanden (caries), der når igennem tandbenet og helt ind til nerven (pulpa). Herved trænger bakterier ind i nerven og giver betændelse. Tandnerven ligger inde i rodkanalen i midten af tandroden, og det er nerven man fjerner ved en rodbehandling.

Kirurgi

Vi udfører en række kirurgiske indgreb hos os. Det er alt fra tandkødsoperationer i forbindelse med parodontosebehandlinger, til fjernelse af visdomstænder, rodspidsamputationer og indsættelse af implantater. Vi lægger vægt på at udføre smertefrie indgreb under sterile forhold.

Implantater

Det er ikke rart at miste en tand eller opleve løse proteser. I dag er det muligt at genskabe funktionen og udseendet af en eller flere mistede tænder ved hjælp af tandimplantater. Brugen af implantater til erstatning af manglende tænder er i dag helt almindelig og anerkendt. Et tandimplantat er en kunstig rod i titanium, der bliver sat ind i kæben Implantatet skal vokse fast i kæben og kan så udgøre fundamentet til en eller flere kunstige tænder. Hvis man mister en tand svinder knoglen i området. Drejer det sig om flere tænder, kan det ændre hele ansigtets udseende betydeligt.

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk er et stort problem for mange mennesker!! Hos os tager vi problemet alvorligt!! De fleste patienter forbinder en tandlægebehandling med noget ubehageligt, der oftest skyldes en dårlig oplevelse fra en tidligere tandbehandling, måske helt tilbage fra skoletandplejen En sådan oplevelse kan fylde så meget, at et besøg hos en tandlæge er forbundet med stress, angst, svedeture og dårlige undskyldninger for at melde afbud. Derfor vil vi gerne give dig størst mulig tryghed ved dit besøg her hos os, samt bestræbe os på at udføre al behandling smertefrit.

Paradontose

Parodontose er en videreudvikling fra tandkødsbetændelse, som ødelægger knogle og fibre omkring tænderne. Ubehandlet parodontose kan føre til at tænderne bliver løse og i værste fald mistes. Men ved at holde mundhygiejnen i top, regelmæssige tandrensninger hos tandlægen og undgå tobaksforbrug gør du selv, hvad du kan for at undgå paradentose. Hvis du er ramt af nogle sygdomme som f. eks diabetes eller gigt, er du mere udsat for at udvikle paradentose og derfor bør du oftere komme til undersøgelse.

Laserbehandling

Vi tilbyder brug af laser i forskellige behandlinger. Laserbehandling er en effektiv og modern behandlingsform for bl.a. parodontose. Efter en almen parodontose behandling, dvs. en fuldstændig fjernelse af belægninger og tandsten og en dybderensning af tandkødslommerne, anvender vi laserbehandling. Laserbehandlingen ødelægger de bakterier der er tilbage i de dybe tandkødslommer, hvilket medfører at lommerne nemmere bliver infektionsfrie. Samtidig giver laseren en pæn og hurtig heling af tandkødet. Udover parodontosebehandling kan laserer anvendes effektivt som supplement ved mange behandlinger. 


pexels-amar-preciado-10184406(1)

Slid

Tandskæren eller bruxisme betyder at man gnider tænderne hårdt mod hinanden og er typisk ledsaget af spændinger i kæben. At skære tænder kan give skader eller symptomer, som f.eks: Trykkende hovedpine, ondt fra kæbemuskler og kæbeled, kraftigt slid på tænderne, ømme / overfølsomme tænder. I mange tilfælde kan en individuelt tilpasset bideskinne afhjælpe problemerne. Hvis skaden er sket og tænderne er blevet meget slidte, kan man bygge dem op i deres oprindelige højde. Dette kan gøres på forskellige måder afhængig af situationen. Det kan f. eks være opbygning med plast eller med porcelænskroner

Kroner & broer

Hvis du har en defekt tand, som det ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere med en fyldning, så det kan holde, er det nødvendigt med en krone. Kronen styrker tanden og sikrer at den ikke knækker. En krone på en tand kan sammenlignes med en kapsel, der indkapsler tanden. Kroner fremstilles i plast, guld, rent porcelæn eller en kombination af metal og porcelæn (metal-keramik). Med en porcelænskrone får du en tand, der helt ligner en naturlig tand.

Kosmetisk behandling

Kosmetisk tandbehandling kan være mange ting. Det kan være en misfarvet ældre fyldning, der skal skiftes, slidte tænder, der skal genopbygges, store mellemrum, der skal lukkes, manglende tænder, der skal erstattes, eller det kan bare være et ønske om hvidere tænder, der kan opfyldes med blegning. Kosmetisk tandbehandling går ud på at fremstille flotte tænder som passer til dit ansigt og giver dig et flot smil.

Blegning

Misfarvning af tænder kan skyldes mange ting. Det kan være aflejring på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin, men også visse former for medicin kan give misfarvninger. Hos Tandklinikken Dantes Plads sikrer vi os først, at dine tænder og dit tandkød er sundt og velegnet til blegning. Først herefter kan tandblegningen indledes.

Tandretning

Inman Aligner er en perfekte løsning for regulering af skæve fortænder. Behandlingen er hurtig, sikker og økonomisk fordelagtig. Med Inman Aligner kan dine fortænder blive rettet i løbet af ganske kort tid, typisk mellem 6-16 uger. Og fordi det er en aftagelig bøjle, der kan tages ud, passer Inman Aligner nemt ind i din hverdag og livsstil. Inman Aligner har to fjederbelastede buer-foran og bagved dine fortænder-hvilket skaber et nænsomt tryk, der leder dine tænder ind i en mere optimal position. Når tandreguleringen er færdig, bruges en retainer typisk til at undgå tilbagefald. Inman Aligner er designet til at behandle fortænder i over-og underkæbe

Proteser

På Dantes Plads arbejder tandlægen og den kliniske tandtekniker i tæt samarbejde og under samme tag. Som patient opnår du flere fordele ved at få lavet din tandprotese på en klinik med både klinisk tandtekniker og tandlæge. Der kan bl.a nævnes både tids- og økonomiske besparelser samt mulighed for faglig sparring mellem dine behandlere om din behandlingsplan og dermed en optimal behandling der er skræddersyet til netop dig.

Akutte behandlinger

Ved akutte tandproblemer vil vi altid forsøge at afhjælpe problemet på hurtigt som muligt. Kontakt os tidligt på dagen, da vi derved har mulighed for at finde en tid til dig. Når vi har lukket kan du henvende dig til Tandlægevagten på Oslo Plads 14, 2100 København Ø www.tandvagt.dk

Hvorfor vælge os.

Tillid

Vi bestræber os på at skabe et tillidsforhold til vore kunder, og gør alt hvad vi kan for at holde dem glade og tilfredse.

Du er i centrum

Hos os er vore kunder i centrum, og klinikkens varme og venlige atmosfære afspejler dette.

Høj komfort

Vi tager tandlægeskræk alvorligt og er opmærksomme på dette igennem behandlingen.

Bred portefølje

Vi tilbyder alle former for tandbehandliger, lige fra forebyggelse til implantater og tandretning.

High-tech

Klinikken er fuld digitaliseret og vi har investeret i det bedste udstyr på markedet.

Økonomi

En tandlægeregning kan virke uoverkommelig. Vi giver mulighed for finansiering og giver desuden rabatter til studerende.

Kunderne siger

Ro og tryghed til selv den mest angste patient

Jeg har haft mange tandlæger før i tiden, men så længe Maryam og de søde kvinder på Dantes Plads holder åbent, så får jeg ikke brug for andre. Det er sjældent at man bliver modtaget så varmt og på samme tid så professionelt. Der hersker et selvsikkert overskud i klinikken, som giver ro og tryghed til selv den mest angste patient. Fra man kommer til man går er man omgivet af oprigtige, varme smil og man bliver set i øjenhøjde, som medmenneske og ikke bare endnu en "kunde". Der er ingen løftede pegefingre og ingen rysten på hovedet og hvis der er problemer med tid eller penge er de altid imødekomne og forstående. Derudover er de også bare skide dygtige! Kan brandvarmt anbefales og det gør jeg allerede hvor end jeg kan.
Asbjørn Nissen
Skuespiller

I gode hænder

Jeg er kommet i tandklinikken på Dantes plads igennem mere end 10 år og har altid været rigtig glad for Maryam og hendes profesionelle team. For mig er en stor del af dette forhold baseret på tillid og jeg har altid følt mig i gode hænder og følt mig sikker på at jeg kunne stole på den rådgivning jeg fik og behandlingen har lige ledes altid været i top. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Tandklinikken på Dantes plads.
Kira Skov
Sangerinde og komponist

Kvalitet til en god pris

Som selvstændig spare man gerne der hvor man kan. Jeg har altid fået kvalitet til en god pris hos Tandklinikken Dantes Plads.
Dejligt at møde en personale der altid er smilende og i mødekommende.
Niro Niromand
Selvstændig

Skriv eller Ring

Tandklinikken Dantes Palds står altid til din rådighed. Brug nedenstående kontakt formular til at skrive til os, eller tag bare tlf. og ring.
Lokation

Tandklinikken Dantes Plads

Dantes Plads 3
København V 1556

Åbningstider

08:00  – 17.00


Mandag – Fredag

Kontakt os

telefon: 1 800 755 60 20


Email: info@smildk.dk

© 2022 All Rights Reserved.