• Forebyggende behandling

   Forebyggende behandling

   Forkæl dine tænder med effektiv forebyggelse. Forebyggelse er en god investering, da det kan forhindre tandkødssygdomme. Tryg dig og læs mere heromkring.

  • Cariesbehandling

   Cariesbehandling

   Caries eller huller i tænderne er den tandsygdom man bedst kender. Caries opstår når bakterier sætter sig på tandens overflade.

  • Rodbehandling

   Rodbehandling

   Behov for rodbehandling opstår som regel i forbindelse med et hul i tanden (caries), der når igennem tandbenet og helt ind til nerven (pulpa). 

  • Kirurgi

   Kirurgi

   Vi udfører en række kirurgiske indgreb. Det gælder alt fra tandkødsoperationer, fjernelse af visdomstænder, rod spidsamputationer og indsættelse af implantater.

  • Implantater

   Implantater

   Det er ikke rart at miste en tand eller opleve løse proteser. I dag er det muligt at genskabe funktionen og udseendet af en eller flere mistede tænder ved hjælp af tandimplantater.

  • Tandlægeskræk

   Tandlægeskræk

   Tandlægeskræk er et stort problem for mange mennesker. Vi ved godt, at mennesker i en sådan situation, ofte har taget mod til sig i lang tid. Hos os tager vi problemet alvorligt.

  • Paradontose

   Paradontose

   Parodontose er en videreudvikling fra tandkødsbetændelse, som ødelægger knogle og fibre omkring tænderne.

  • Laserbehandling

   Laserbehandling

   Vi tilbyder brug af laser i forskellige behandlinger. Laserbehandling er en effektiv og modern behandlingsform for bl.a. parodontose.

  • Behandling af slidte tænder

   Behandling af slidte tænder

   Tandskæren eller bruxisme betyder at man gnider tænderne hårdt mod hinanden og er typisk ledsaget af spændinger i kæben.

  • Kroner & broer

   Kroner & broer

   Hvis du har en defekt tand, som det ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere med en fyldning, så det kan holde, er det nødvendigt med en krone

  • Kosmetisk behandling

   Kosmetisk behandling

   Kosmetisk tandbehandling kan være mange ting. Alt fra misfarvninger tilretning af tænder.
   Tryk her for at læse mere om hvad det kan dække over.

  • Blegning

   Blegning

   Misfarvning af tænder kan skyldes mange ting. Det kan være aflejring på tandoverfladen alt fra mad og drikkevarer sågar til visse formor for medicin som kan give misfarvninger.

  • Tandretning

   Tandretning

   Inman Aligner er en perfekte løsning for regulering af skæve fortænder. Behandlingen er hurtig, sikker og økonomisk fordelagtig.

  • Akutte behandlinger

   Akutte behandlinger

   Ved akutte tandproblemer vil vi altid forsøge at afhjælpe problemet på hurtigt som muligt. Kontakt os tidligt på dagen, da vi derved har mulighed for at finde en tid til dig.

  • Proteser

   Proteser

   På Dantes Plads arbejder tandlægen og den kliniske tandtekniker i tæt samarbejde og under samme tag, på denne måde sikres du altid orden og god service.

Det er hvad vores kunder siger

Kvalitet til en god pris

Som selvstændig spare man gerne der hvor man kan. Jeg har altid fået kvalitet til en god pris hos Tandklinikken Dantes Plads.
Dejligt at møde en personale der altid er smilende og i mødekommende.

Niro Niromand

Selvstændig

I gode hænder

Jeg er kommet i tandklinikken på Dantes plads igennem mere end 10 år og har altid været rigtig glad for Maryam og hendes profesionelle team. For mig er en stor del af dette forhold baseret på tillid og jeg har altid følt mig i gode hænder og følt mig sikker på at jeg kunne stole på den rådgivning jeg fik og behandlingen har lige ledes altid været i top. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Tandklinikken på Dantes plads.

Kira Skov

Sangerinde og komponist

Ro og tryghed til selv den mest angste patient

Jeg har haft mange tandlæger før i tiden, men så længe Maryam og de søde kvinder på Dantes Plads holder åbent, så får jeg ikke brug for andre. Det er sjældent at man bliver modtaget så varmt og på samme tid så professionelt. Der hersker et selvsikkert overskud i klinikken, som giver ro og tryghed til selv den mest angste patient. Fra man kommer til man går er man omgivet af oprigtige, varme smil og man bliver set i øjenhøjde, som medmenneske og ikke bare endnu en “kunde”. Der er ingen løftede pegefingre og ingen rysten på hovedet og hvis der er problemer med tid eller penge er de altid imødekomne og forstående. Derudover er de også bare skide dygtige! Kan brandvarmt anbefales og det gør jeg allerede hvor end jeg kan.

Asbjørn Nissen

Skuespiller

Hilsen fra Grønland

Jeg er flyttet til Grønland, hvor vi er så heldige at tandlæge er gratis, så det vil jeg da benytte mig af:-)
Men jeg kommer hjem til DK igen i fremtiden, og siden jeg fik sådan en god og forstående behandling hos jer, vil jeg bestemt benytte jer til den tid.
Jeg har boet i København i 11 år før jeg flyttede til Nuuk, og grundet tandlægeskræk har jeg forsøgt at undgå tandlægebesøg og aldrig fundet en tandlæge jeg følte mig tryg ved – indtil min søster anbefalede jer. Endelig en forstående tandlæge der forklarede undervejs og ikke på et eneste tidpunkt fik mig til at føle mig latterlig eller irriterende. Og en klinikassistent der holdte en hånd på mig under hele udtrækningen/bortoperationen af min visdomstand på trodsaf dårlig arbejdsstilling og besvær med at nå instrumenterne. Så selv om der vil gå lidt tid, kan I tro at jeg vil vende tilbage til jer når jeg kommer hjem til DK.

Rigtig god jul til jer og jeres!

Gitte Jensen

Imødkommende, professionel og kompetent

Jeg har efterhånden været patient hos Tandklinikken Dantes Plads i en længere årrække, og jeg har på alle måder kun godt at sige om den behandling, jeg har fået.

For nylig har jeg fået sat et tandimplantat ind og har ikke haft komplikationer i forbindelse med indgrebet. Personalet har under hele forløbet været meget imødekommende og kompetent, og min oplevelse er, at jeg på alle måder har fået en professionel rådgivning. Derfor har jeg følt mig tryg og i gode hænder både før, under og efter behandlingen.

Michael Bergmann

Her er jeg tryg

Jeg startede med at komme i klinikken før Maryam overtog den og jeg har derfor været med fra starten.

Jeg lider af tandlægeskræk, men Maryam og hendes ansatte er utrolig søde og imødekommende, og hjælper mig med at slappe mest muligt af. Jeg har fornylig fået lavet en krone hos dem og jeg er meget tilfreds med hele forløbet fra start til slut.

Jeg har anbefalet Tandklinikken Dantes Plads til både familie og venner.

Signe Troelsen

Venlig atmosfære og humor

Tryghed. Tillid. Faglig kompetence og omhu.Venlig atmosfære og humor.

Det er ord, som jeg synes karakteriserer mine besøg hos tandlæge Maryam og hendes “team”  på Dantes Plads. Jeg har været kunde, siden hun overtog klinikken fra sin forgænger Inge Bach og har bestemt ikke tænkt mig at skifte.

Min kone og to voksne sønner heller ikke.

Varm anbefaling.

Dan Sørensen

En tilfreds anbefaling herfra!

Når folk roder rundt inde i din mund, er det temmelig vigtigt for dit velbefindende at du har tillid til dem. Maryam er sgu så sød og præcis, at selv tænger og kanyler føles helt okay. En tilfreds anbefaling herfra!

Per Uldal

Rapper - Per Vers

Kompenent, venlig og service-minded personale

De rådgiver ærligt, er tillidsvækkende og priserne er meget fair sammenlignet med andre. De investerer løbende i det allernyeste udstyr. Kan kun anbefale dem.

Vivi Frølich

Tandklinikken Dantes Plads er i verdensklasse!

Det er min klare opfattelse, at alt er gennemsyret af professionalisme og høj faglighed. Samtidig er Maryam og hendes hold ganske enkelt behagelige at være i selskab med, så jeg slapper af, når jeg er hos tandlægen… så meget man nu engang kan slappe af hos en tandlæge 🙂
Jeg har ingen betænkeligheder haft ved at anbefale Maryam til familie, venner, bekendte og kolleger.

Michael Nilsson

 • Klinikken

  Tandklinikken Dantes Plads
  Dantes Plads 3
  København V
  1556

 • Ring

  Tlf: 33 11 98 25

 • Åbningstider

  Åbningstider:
  08:00 – 15:30 Mandag
  08:00 – 17:00 Tirsdag
  08:00 – 15:00 Onsdag
  08:00 – 17:00 Torsdag
  08:00 – 14:00 Fredag

Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt