Få lettere til smil med kosmetisk tandregulering

Desværre er det de færreste, der er født med et perfekt tandsæt. Langt de fleste af os døjer med tænder, der sidder skævt. Et kroget smil kan i visse tilfælde være charmerende, især når man er barn, men som årene går, kan skæve tænder gå hen og være til gene. For visse mennesker kan det endda udvikle sig til et kompleks, at de ikke har flotte, lige tænder. Det er ærgerligt, men heldigvis er man ikke dømt til at gå rundt med skæve tænder livet igennem.

Kosmetisk tandretning – hvad går det ud på?

Det er faktisk nemt at få rettet tænder, så de bliver lige og pæne. Mange fik det gjort, da de var børn, men bare fordi man er blevet voksen, betyder det ikke, at man ikke kan få rettet tændernes placering i munden. Teknologien inden for tandregulering er dog kommet så vidt, at man ikke behøver at henslæbe flere år iført de ubehagelige og ikke særlig kønne ’togskinner’.

Det er nu stadig nødvendigt at gå med bøjle, men de tandretningsbøjler, som i dag findes på markedet, er både mere behagelige, fleksible og effektive end de gammeldags bøjler. Der findes en række modeller på markedet, men her hos os har vi valgt de 3 mærker, som vi synes giver det bedste resultat:

  • Inman Aligner: En aftagelig bøjle, der giver et fantastisk hurtigt resultat, hvis du har skæve fortænder. Den giver en turbobehandling på 6-16 uger, og bagefter har du smukke, lige fortænder.
  • LiteWire: Tager lidt længere tid – op til 6 måneder. Til gengæld er den meget diskret og så behagelig at have på, at man næsten ikke mærker den.
  • ClearAligner: En gennemsigtig bøjle, der også kan tages ud, når man har brug for det. Den laver en effektiv regulering af hele tandsættet, og specialfremstilles til den enkeltes tandsæt.
Leave a reply