Vi en tandlægeklinik nær Vesterbrogade med adskillige specialer. Vores vigtigste opgave er at yde en professionel tandpleje i rolige og behagelige omgivelser. Hos os har vi stort fokus på dig og dine behov, og vi sørger altid for at have en samtale med dig før alle behandlinger for at sikre, at du ved, hvad der kommer til at ske og hvorfor.

Vi ved hvor forskellige vi som mennesker er, og derfor tager vi aldrig beslutninger uden at tale med dig først, så vi kan afklare mulige behandlinger. Vi har stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk og patienter med tandkomplikationer. Er du nervøs eller direkte angst for at komme til tandlægen, er det vigtigt, at du fortæller os det, så vi kan lægge en plan for, hvordan vi nemmest og mest effektivt får udført de nødvendige behandlinger og samtidig tager godt hånd om dig og dine bekymringer. Vi vil gerne hjælpe dig til at få en behagelig oplevelse her i vores tandlægeklinik nær Vesterbrogade og Rådhuspladsen. 

 

Vores andre specialområder inkluderer blandt andet:

Kirurgi og implantat behandling: På klinikken udfører vi en del kirurgiske behandlinger selv. Dette inkluderer fjernelse af visdomstænder, tandkødsbehandlinger, implantatbehandlinger og andre kirurgiske behandlinger.

Rodbehandlinger:  På klinikken udføres rodbehandlinger med nyeste og bedste udstyre og materiale.

Parodontose og forebyggende behandlinger:   Vi fortager forbyggende behandlinger, for at forhindre udvikling af tand- og tandkøds- sygdom, men hvis du har dårlige tænder eller på anden måde behov for tandbehandlinger eller behandling for parodontose, så kan vi sagtens hjælpe dig med det. Vi fylder huller, behandler tandkød og følger op på, hvor i din behandling du er. Hvis du vil være sikker på at bevare dine tænder og tandkød sundt og raskt anbefaler vi, at du kommer regelmæssigt til tandlægen og får en tandrensning og et almindeligt eftersyn.

Kosmetiske behandlinger, blegning og kosmetisk tandregulering:  Når det kommer til flotte tænder udfører vi diverse behandlinger som giver dig et flottere, hvidere og ikke mindst lige smil.

Hvor kan du finde os

Klinikken har beliggenhed på Dantes Plads 3 og klinikken er dermed nem at komme til fra Hovedbanegården, fra Rådhuspladsen og fra Vesterbrogade. Søger du en ny tandlæge med beliggenhed nær Vesterbrogade, vil vi hos Tandklinikken Dantes Plads meget gerne byde dig velkommen i vores klinik. 

Har du spørgsmål til os eller vores tandbehandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os – vi besvarer gerne dine spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.