Har du tendens til at smile med sammenknebne læber, fordi du for alt i verden ikke vil afsløre dine begyndende gule tænder? Lad ikke det stå i vejen for din livskvalitet. Du er garanteret hvidere, flottere tænder med en professionel behandling hos Tandklinikken Dantes Plads. Det mest optimale resultat opnås ved at have nyrensede tænder og i tæt samråd med tandlægen.

Efter års forbrug af kaffe, te eller rødvin kan det nærmest ikke undgås, at dine tænder bliver misfarvede og gule i det. Dit spejlbillede kan risikere ikke at hænge sammen med det billede, du har af dig selv. Nu har du chancen for at styrke selvtilliden med en kosmetisk behandling, der kan give dig et friskere look.

På klinikken har vi valgt at tilbyde tandblegning med Zoom, som er et grundigt afprøvet og gennemtestet produkt fra USA, og som udelukkende sælges til tandklinikker.

Du kan derfor være sikker på, at behandlingen er skånsom. Vi bleger kun efter grundig forudersøgelse. For at se om dine tænder og tandkød er sundt og velegnet til blegning. Selve blegningen varer omkring 45 minutter, men du skal sætte 1½-2 time af i kalenderen til blandt andet information og forberedelser.

Zoom er den mest anderkendte og efterprøvede produkt på markedet. Denne blegningsmetode indeholder både en klinik- og en hjemmeblegning. Vi mener at det bedste resultat opnåes ved en kombination af disse. Samtidig med klinikblegningen (varighed ca. 1 1/2 time) tages et aftryk af overkæbe og underkæbe, og ud fra disse aftryk fremstilles 2 tynde skinner, der passer præcist til dine tænder. Til den afsluttende hjemmeblegning benyttes disse skinner. Blegemidlet puttes i skinnerne putter og de placeres på tænderne. Efter 3-4 behandlinger af 1 time er tænderne lysnet.
  Skinnerne kan evt. gemmes til senere vil man efter et par år ønsker at genopfriske sin blegning. Så kan man blot købe nogle supplerende blegegel.

Zoom-tandblegning er en anerkendt og sikker måde at få hvidere tænder på.