En tandlægeklinik med fokus på atmosfære og kvalitet

Tandlæge Vesterbro – Tandklinikken Dantes Plads Tandlæge centralt beliggende på Vesterbro i København

Hvem er vi?

Tandklinikken Dantes Plads er din personlige tandlægeklinik, Vi byder dig velkommen i et hyggeligt, personligt og professionelt miljø i lyse lokaler på Vesterbro. Vi ved, at atmosfæren hos en tandklinik er afgørende i det samlede behandlingsindtryk, derfor stræber vi efter at skabe en behagelig omgivelse, hvor du kan føle dig tryg og veltilpas.

Hvorfor vælge os.

Tillid

Vi bestræber os på at skabe et tillidsforhold til vore kunder, og gør alt hvad vi kan for at holde dem glade og tilfredse.

Du er i centrum

Hos os er vore kunder i centrum, og klinikkens varme og venlige atmosfære afspejler dette.

Høj komfort

Vi tager tandlægeskræk alvorligt og er opmærksomme på dette igennem behandlingen.

Bred portefølje

Vi tilbyder alle former for tandbehandliger, lige fra forebyggelse til implantater og tandretning.

High-tech

Klinikken er fuld digitaliseret og vi har investeret i det bedste udstyr på markedet.

Økonomi

En tandlægeregning kan virke uoverkommelig. Vi giver mulighed for finansiering og giver desuden rabatter til studerende.

Behandlinger

Du er altid velkommen til at kontakte os ift. de type for behandlinger du har brug for. Her er et lille udsnit af vores behandlinger

Forebyggende behandling

Forkæl dine tænder med effektiv forebyggelse. Forebyggelse er en god investering. Hos Tandklinikken Dantes Plads lægger vi stor vægt på forebyggende tandpleje gennem vejledning og rådgivning omkring tandhygiejne, så skader på dine tænder og tandkød mindskes. Ved at forebygge huller i tænderne og tandkødssygedomme kan du nemlig komme de store tandlægebehandlinger i forkøbet. Det er vores mål at du skal kunne beholde så mange tænder som muligt længst muligt.

Cariesbehandling

Caries eller huller i tænderne er den tandsygdom man bedst kender. Caries opstår når bakterier sætter sig på tandens overflade. Bakterierne producerer syre, når de omsætter sukkerstoffer fra føden, og syren laver huller i tænderne. Vil du have sunde tænder hele livet og undgå caries, kræver det en daglig indsats med børstning af tænderne og brug af tandtråd. Derudover er det vigtigt at overholder dine regelmæssige undersøgelser hos tandlægen.
Læs mere

Rodbehandling

Behov for rodbehandling opstår som regel i forbindelse med et hul i tanden (caries), der når igennem tandbenet og helt ind til nerven (pulpa). Herved trænger bakterier ind i nerven og giver betændelse. Tandnerven ligger inde i rodkanalen i midten af tandroden, og det er nerven man fjerner ved en rodbehandling.

Kirurgi

Vi udfører en række kirurgiske indgreb hos os. Det er alt fra tandkødsoperationer i forbindelse med parodontosebehandlinger, til fjernelse af visdomstænder, rodspidsamputationer og indsættelse af implantater. Vi lægger vægt på at udføre smertefrie indgreb under sterile forhold.

Det er hvad kunderne siger

Ro og tryghed til selv den mest angste patient

Jeg har haft mange tandlæger før i tiden, men så længe Maryam og de søde kvinder på Dantes Plads holder åbent, så får jeg ikke brug for andre. Det er sjældent at man bliver modtaget så varmt og på samme tid så professionelt. Der hersker et selvsikkert overskud i klinikken, som giver ro og tryghed til selv den mest angste patient. Fra man kommer til man går er man omgivet af oprigtige, varme smil og man bliver set i øjenhøjde, som medmenneske og ikke bare endnu en "kunde". Der er ingen løftede pegefingre og ingen rysten på hovedet og hvis der er problemer med tid eller penge er de altid imødekomne og forstående. Derudover er de også bare skide dygtige! Kan brandvarmt anbefales og det gør jeg allerede hvor end jeg kan.
Asbjørn Nissen
Skuespiller

I gode hænder

Jeg er kommet i tandklinikken på Dantes plads igennem mere end 10 år og har altid været rigtig glad for Maryam og hendes profesionelle team. For mig er en stor del af dette forhold baseret på tillid og jeg har altid følt mig i gode hænder og følt mig sikker på at jeg kunne stole på den rådgivning jeg fik og behandlingen har lige ledes altid været i top. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Tandklinikken på Dantes plads.
Kira Skov
Sangerinde og komponist

Kvalitet til en god pris

Som selvstændig spare man gerne der hvor man kan. Jeg har altid fået kvalitet til en god pris hos Tandklinikken Dantes Plads.
Dejligt at møde en personale der altid er smilende og i mødekommende.
Niro Niromand
Selvstændig

Skriv eller Ring

Tandklinikken Dantes Palds står altid til din rådighed. Brug nedenstående kontakt formular til at skrive til os, eller tag bare tlf. og ring.
[contact-form-7 id="8" title="Contact form 1"]
Lokation

Tandklinikken Dantes Plads

Dantes Plads 3
København V 1556

Åbningstider

08:00  – 17.00


Mandag – Fredag

Kontakt os

telefon: 1 800 755 60 20


Email: info@smildk.dk