Læs om tandklinikkens personale her

Der findes mange dygtige tandlæger på Vesterbro, men hos Tandklinikken Dantes Plads, er du sikret en professionel, tryg og behagelig behandling med dig i fokus.
Vi mener, at tryghed og tillid er nogle vigtigste faktorer i forhold til at vælge tandlæge. Især hvis man lider af tandlægeskræk. Derfor gør vi meget ud af at skabe et godt tillidsforhold til vores patienter. Vi er særligt opmærksomme på at tage godt og omsorgsfuldt imod patienter med tandlægeskræk, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for få bugt med sin fobi. Du kan derfor føle dig tryg ved at kontakte os – også hvis du er nervøs ved et tandlægebesøg. Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

MM

Maryam Marashi

Tandlæge /Klinikejer

Maryam er uddannet fra København Tandlægeskole i 2004 og har overtaget klinikken i 2010.

Udover alment tandlægearbejde har Maryam særlige kompetence og interesse i implantat-behandlinger, i rekonstruktioner af nedslidte tænder og i kosmetiske tandretninger.

Maryam deltager løbende i kurser og efteruddannelse for udvikling og vedligeholdelse af et højt kompetence- og vidensniveau.

Maryam lægger stor vægt på at skabe trygge rammer og have god kommunikation med sine patienter.

Robina Yousufi

Robina Yousufi

Tandplejer

Robina er uddannet til tandplejer i 2014 på Århus tandplejerskole og har siden været beskæftiget i privat tandlæge praksis.

Robina varetager undersøgelser, tandrensning, parodontosebehandlinger, røntgendiagnostik og tandblegning. Derudover har Robina en del fokus på forebyggende behandlinger og vejledninger om hvordan man kan undgå at udvikle tand- og mundsygdomme.

 

Eralda

Eralda

Klinikassistent

Eralda er vores omsorgsfulde, dygtige og rutinerede klinikassitent.
Hun er ansvarlig for mange opgaver på klinikken, ud over at assistere behandlerne og samt at stå i receptionen.

Pinar

Klinikassistentelev

Vores dygtige klinikassistentelev er altid smilende og klar til at yde sit bedste for at patienten føles sig tryg og afslappet.