Projektbeskrivelse

Kosmetisk tandretning

Her på klinikken benytter vi os af 3 former for tandretning, den ene med en aftagelig bøjle Inman Aligner, den anden med fastsiddende hvide bøjle, LiteWire og den tredie med aftaglige gennemsigtige skinner, Invisalign.

De 2 første nævnte behandlinger er udelukkende egnet til kosmetisk retning af fortænder. Udover at få et pænere smil, gør en tandretning det samtidig lettere, at holde rent mellem tænderne. Det kan være med til, at gavne den generelle mundsundhed.

Med Invisalign kan rettes flere tænder og der er en god alternativ til de traditionelle togskinner. Mere komplekse tandstillingsfejl er en specialistopgave og vi henviser til en specialtandlæge i ortodonti.

Ring og aftal en tid til en gratis og uforpligtende konsultation til tandregulering, så vi kan undersøge, om hvilken behandlingsmetode er det rigtige valg for netop dig.

Ro og tryghed til selv den mest angste patient

download

Jeg har haft mange tandlæger før i tiden, men så længe Maryam og de søde kvinder på Dantes Plads holder åbent, så får jeg ikke brug for andre. Det er sjældent at man bliver modtaget så varmt og på samme tid så professionelt. Der hersker et selvsikkert overskud i klinikken, som giver ro og tryghed til selv den mest angste patient. Fra man kommer til man går er man omgivet af oprigtige, varme smil og man bliver set i øjenhøjde, som medmenneske og ikke bare endnu en "kunde". Der er ingen løftede pegefingre og ingen rysten på hovedet og hvis der er problemer med tid eller penge er de altid imødekomne og forstående. Derudover er de også bare skide dygtige! Kan brandvarmt anbefales og det gør jeg allerede hvor end jeg kan...

Asbjørn Nissen
Skuespiller

Inman Aligner

Inman Aligner er en perfekte løsning for regulering af skæve fortænder. Behandlingen er hurtig, sikker og økonomisk fordelagtig. Med Inman Aligner kan dine fortænder blive rettet i løbet af ganske kort tid, typisk mellem 6-16 uger. Og fordi det er en aftagelig bøjle, der kan tages ud, passer Inman Aligner nemt ind i din hverdag og livsstil.
Inman Aligner har to fjederbelastede buer-foran og bagved dine fortænder-hvilket skaber et nænsomt tryk, der leder dine tænder ind i en mere optimal position. Når tandreguleringen er færdig, bruges en retainer typisk til at undgå tilbagefald.
Inman Aligner er designet til at behandle fortænder i over-og underkæben.

Du kan læse mere om Inman Aligner her. 
.

2065899                    3112099    Se her hvordan Inman Aligner virker Video

 


LiteWire

LiteWire er en gennemsigtig diskret fast bøjle, som hurtig og effektiv retter skæve fortænder. De fleste voksne er ikke glad for at få fastsidende bøjler på tænderne, men med LiteWire bliver man overrasket over, hvor lidt bøjlen bemærkes. En behandling med Litewire tager ca. 6 måneder.

Du kan læse mere om LiteWire her.

Invisalign

Tandregulering med usynlige bøjler

Invisalign er en serie af aftagelige, gennemsigtige skinner, der bliver specialfremstillet individuel til dine tænder. Skinnerne der er næsten usynlige bliver uskiftet ca hver 2. uge.

Dine tænder vil uge for uge gradvist blive reguleret mod den forventede slutposition og et perfekt, smukt smil.

Invisalign skinner er svær at se. Derfor kan du gennemgå behandlingen for at forbedre din fremtidige smil uden at kompromittere din nuværende hverdag. Du kan selv fjerne dine skinner, når du spiser og børster tænder, eller når du vil rense skinnerne. Det, at Invisalign kan fjernes helt, giver dig mulighed for at rense din tænder grundigere, end patienter med faste bøjler kan.

Tandretning med Invisalign tager mellem 4 måneder og op til 2 1/2 år.

Prisen på Invisalign behandling varierer fra 17.000-45000 kr. afhængigt af svaghedsgraden af din tandregulering. Det er mulighed for afdragsordning og finansiering.

Invisalign_Secondary_Blue_RGB

Adult_Upper_onWhite_rt5_HR_1280