Info og priseksempler

For de fleste er der også økonomiske overvejelser forbundet med et besøg hos tandlægen. Vi tilstræber at du som patient ikke skal betale mere for tandpleje end nødvendigt. Vores behandlingsforløb er tilrettelagt således at du får mest muligt for pengene uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Du får derfor 5 års 100% garanti på implantatbehandlinger 5 års 100% garanti på krone/brobehandlinger 1 års garanti på fyldninger (Med mindre andet er oplyst)   Vi skelner i mellem to typer af priser: de frie, som vi selv fastsætter, og de faste, som er fastsat af regionerne og Dansk Tandlægeforening. For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi listet nogle af de mest gængse priser i tabellen. Andre priser på frie ydelser kan findes på sundhed.dk.

Frie ydelser

Vi fastsætter selv priserne på de frie ydelser. Vores priseksempler er vejledende, da det kræver en nærmere undersøgelse i hvert enkelt tilfælde, for at finde en nøjagtig pris. Skal man f.eks. have lavet en større behandling, vil der i visse tilfælde kunne opnås en reduceret stykpris pga. en mere sammenhængende arbejdsproces. Ved større behandlinger laves prisoverslag efter ønske. Bemærk, at medlemskab hos sygeforsikringen Danmark giver varierende tilskud til enkelte behandlinger, som kan ses her. > prisliste på frie ydelser 

Implantat incl. krone og mellemled fra 13.900 kr
Metalporcelæn krone 4985 kr
Tandretning med Inman Aligner eller LiteWire fra 14.200 kr
Porcelænfacade 5500 kr
Alle priser er eksklusiv bedøvelse og røntgen optagelse men inklusiv materiale og teknik.

Faste satser

Her på klinikken har vi valgt at tilslutte os nye regler for tandplejen. Men vi bakker ikke op om politikernes beslutning om at skære det offentlige tilskud ned med 300 mio. kr. Du kan fortsat få tilskud fra det offentlige, når du bliver behandlet her på klinikken. De faste satser er bestemt gennem særloven og kan ses her.

> Prisliste – faste satser

Hvad siger vores kunder

Hilsen fra Grønland

Jeg er flyttet til Grønland, hvor vi er så heldige at tandlæge er gratis, så det vil jeg da benytte mig af:-)
Men jeg kommer hjem til DK igen i fremtiden, og siden jeg fik sådan en god og forstående behandling hos jer, vil jeg bestemt benytte jer til den tid.
Jeg har boet i København i 11 år før jeg flyttede til Nuuk, og grundet tandlægeskræk har jeg forsøgt at undgå tandlægebesøg og aldrig fundet en tandlæge jeg følte mig tryg ved - indtil min søster anbefalede jer. Endelig en forstående tandlæge der forklarede undervejs og ikke på et eneste tidpunkt fik mig til at føle mig latterlig eller irriterende. Og en klinikassistent der holdte en hånd på mig under hele udtrækningen/bortoperationen af min visdomstand på trods af dårlig arbejdsstilling og besvær med at nå instrumenterne. Så selv om der vil gå lidt tid, kan I tro at jeg vil vende tilbage til jer når jeg kommer hjem til DK.

Rigtig god jul til jer og jeres!

Gitte Jensen