Info og priseksempler

For de fleste er der også økonomiske overvejelser forbundet med et besøg hos tandlægen. Vi tilstræber at du som patient ikke skal betale mere for tandpleje end nødvendigt. Vores behandlingsforløb er tilrettelagt således at du får mest muligt for pengene uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Du får derfor 5 års 100% garanti på implantatbehandlinger 5 års 100% garanti på krone/brobehandlinger 1 års garanti på fyldninger (Med mindre andet er oplyst)   Vi skelner i mellem to typer af priser: de frie, som vi selv fastsætter, og de faste, som er fastsat af regionerne og Dansk Tandlægeforening. For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi listet nogle af de mest gængse priser i tabellen. Andre priser på frie ydelser kan findes på sundhed.dk.

Frie ydelser

Vi fastsætter selv priserne på de frie ydelser. Vores priseksempler er vejledende, da det kræver en nærmere undersøgelse i hvert enkelt tilfælde, for at finde en nøjagtig pris. Skal man f.eks. have lavet en større behandling, vil der i visse tilfælde kunne opnås en reduceret stykpris pga. en mere sammenhængende arbejdsproces. Ved større behandlinger laves prisoverslag efter ønske. Bemærk, at medlemskab hos sygeforsikringen Danmark giver varierende tilskud til enkelte behandlinger, som kan ses her. > prisliste på frie ydelser 

Implantat incl. krone og mellemled fra 13.900 kr
Metalporcelæn krone 4985 kr
Tandretning med Inman Aligner eller LiteWire fra 14.200 kr
Porcelænfacade 5500 kr
Alle priser er eksklusiv bedøvelse og røntgen optagelse men inklusiv materiale og teknik.

Faste satser

Her på klinikken har vi valgt at tilslutte os nye regler for tandplejen. Men vi bakker ikke op om politikernes beslutning om at skære det offentlige tilskud ned med 300 mio. kr. Du kan fortsat få tilskud fra det offentlige, når du bliver behandlet her på klinikken. De faste satser er bestemt gennem særloven og kan ses her.

> Prisliste – faste satser

Hvad siger vores kunder

Her er jeg tryg

signe

Jeg startede med at komme i klinikken før Maryam overtog den og jeg har derfor været med fra starten.

Jeg lider af tandlægeskræk, men Maryam og hendes ansatte er utrolig søde og imødekommende, og hjælper mig med at slappe mest muligt af. Jeg har fornylig fået lavet en krone hos dem og jeg er meget tilfreds med hele forløbet fra start til slut.

Jeg har anbefalet Tandklinikken Dantes Plads til både familie og venner.

Signe Troelsen