Info og priseksempler

For de fleste er der også økonomiske overvejelser forbundet med et besøg hos tandlægen. Vi tilstræber at du som patient ikke skal betale mere for tandpleje end nødvendigt. Vores behandlingsforløb er tilrettelagt således at du får mest muligt for pengene uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Du får derfor 5 års 100% garanti på implantatbehandlinger 5 års 100% garanti på krone/brobehandlinger 1 års garanti på fyldninger (Med mindre andet er oplyst)   Vi skelner i mellem to typer af priser: de frie, som vi selv fastsætter, og de faste, som er fastsat af regionerne og Dansk Tandlægeforening. For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi listet nogle af de mest gængse priser i tabellen. Andre priser på frie ydelser kan findes på sundhed.dk.

Frie ydelser

Vi fastsætter selv priserne på de frie ydelser. Vores priseksempler er vejledende, da det kræver en nærmere undersøgelse i hvert enkelt tilfælde, for at finde en nøjagtig pris. Skal man f.eks. have lavet en større behandling, vil der i visse tilfælde kunne opnås en reduceret stykpris pga. en mere sammenhængende arbejdsproces. Ved større behandlinger laves prisoverslag efter ønske. Bemærk, at medlemskab hos sygeforsikringen Danmark giver varierende tilskud til enkelte behandlinger, som kan ses her. > prisliste på frie ydelser 

Implantat incl. krone og mellemled fra 13.900 kr
Metalporcelæn krone 4985 kr
Tandretning med Inman Aligner eller LiteWire fra 14.200 kr
Porcelænfacade 5500 kr
Alle priser er eksklusiv bedøvelse og røntgen optagelse men inklusiv materiale og teknik.

Faste satser

Her på klinikken har vi valgt at tilslutte os nye regler for tandplejen. Men vi bakker ikke op om politikernes beslutning om at skære det offentlige tilskud ned med 300 mio. kr. Du kan fortsat få tilskud fra det offentlige, når du bliver behandlet her på klinikken. De faste satser er bestemt gennem særloven og kan ses her.

> Prisliste – faste satser

Hvad siger vores kunder

Imødkommende, professionel og kompetent

Michael Bergmann

Jeg har efterhånden været patient hos Tandklinikken Dantes Plads i en længere årrække, og jeg har på alle måder kun godt at sige om den behandling, jeg har fået.

For nylig har jeg fået sat et tandimplantat ind og har ikke haft komplikationer i forbindelse med indgrebet. Personalet har under hele forløbet været meget imødekommende og kompetent, og min oplevelse er, at jeg på alle måder har fået en professionel rådgivning. Derfor har jeg følt mig tryg og i gode hænder både før, under og efter behandlingen.

Michael Bergmann