IMG_4841

Hos os sætter vi fokus på din tandbehandling ud fra dine behov. Derfor sætter vi altid ekstra tid af til nye patienter, så vi kan lære hinanden at kende.

Du får grundig undersøgelse, information om behandlingens omfang og et økonomisk overslag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Sygesikringsbevis 
Medbring altid dit gule sygesikringsbevis ved første besøg på klinikken samt ved adresseændring.

Mødetid ved første besøg
 Første gang du kommer, bedes du komme 10 min. før den aftalte tid, så vi kan oprette din journal.

IMG_4790

Afbud
 Skal meddeles senest dagen før, så vi har mulighed for at give tiden til en anden. Melder du afbud senere end to timer før, er vi berettiget til at opkræve et gebyr på op til kr. 436,- afhængig af, hvor meget tid, der var afsat til dig.

Hvis du ønsker, at vi rekvirerer din journal og evt. røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, bedes du oplyse tandlægens navn og evt. telefonnummer.
Vi vil så betræbe os på, at have journalen, når du møder første gang.

 

Du kan skrive til os for at booke en tid:

Hvad siger vores kunder

Ro og tryghed til selv den mest angste patient

download

Jeg har haft mange tandlæger før i tiden, men så længe Maryam og de søde kvinder på Dantes Plads holder åbent, så får jeg ikke brug for andre. Det er sjældent at man bliver modtaget så varmt og på samme tid så professionelt. Der hersker et selvsikkert overskud i klinikken, som giver ro og tryghed til selv den mest angste patient. Fra man kommer til man går er man omgivet af oprigtige, varme smil og man bliver set i øjenhøjde, som medmenneske og ikke bare endnu en "kunde". Der er ingen løftede pegefingre og ingen rysten på hovedet og hvis der er problemer med tid eller penge er de altid imødekomne og forstående. Derudover er de også bare skide dygtige! Kan brandvarmt anbefales og det gør jeg allerede hvor end jeg kan...

Asbjørn Nissen
Skuespiller