IMG_4841

Hos os sætter vi fokus på din tandbehandling ud fra dine behov. Derfor sætter vi altid ekstra tid af til nye patienter, så vi kan lære hinanden at kende.

Du får grundig undersøgelse, information om behandlingens omfang og et økonomisk overslag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Sygesikringsbevis 
Medbring altid dit gule sygesikringsbevis ved første besøg på klinikken samt ved adresseændring.

Mødetid ved første besøg
 Første gang du kommer, bedes du komme 10 min. før den aftalte tid, så vi kan oprette din journal.

IMG_4790

Afbud
 Skal meddeles senest dagen før, så vi har mulighed for at give tiden til en anden. Melder du afbud senere end to timer før, er vi berettiget til at opkræve et gebyr på op til kr. 436,- afhængig af, hvor meget tid, der var afsat til dig.

Hvis du ønsker, at vi rekvirerer din journal og evt. røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, bedes du oplyse tandlægens navn og evt. telefonnummer.
Vi vil så bestræbe os på, at have journalen, når du møder første gang.

 

Du kan skrive til os for at booke en tid:

Hvad siger vores kunder

Imødkommende, professionel og kompetent

Michael Bergmann

Jeg har efterhånden været patient hos Tandklinikken Dantes Plads i en længere årrække, og jeg har på alle måder kun godt at sige om den behandling, jeg har fået.

For nylig har jeg fået sat et tandimplantat ind og har ikke haft komplikationer i forbindelse med indgrebet. Personalet har under hele forløbet været meget imødekommende og kompetent, og min oplevelse er, at jeg på alle måder har fået en professionel rådgivning. Derfor har jeg følt mig tryg og i gode hænder både før, under og efter behandlingen.

Michael Bergmann