IMG_4841

Hos os sætter vi fokus på din tandbehandling ud fra dine behov. Derfor sætter vi altid ekstra tid af til nye patienter, så vi kan lære hinanden at kende.

Du får grundig undersøgelse, information om behandlingens omfang og et økonomisk overslag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Sygesikringsbevis 
Medbring altid dit gule sygesikringsbevis ved første besøg på klinikken samt ved adresseændring.

Mødetid ved første besøg
 Første gang du kommer, bedes du komme 10 min. før den aftalte tid, så vi kan oprette din journal.

IMG_4790

Afbud
 Skal meddeles senest dagen før, så vi har mulighed for at give tiden til en anden. Melder du afbud senere end to timer før, er vi berettiget til at opkræve et gebyr på op til kr. 436,- afhængig af, hvor meget tid, der var afsat til dig.

Hvis du ønsker, at vi rekvirerer din journal og evt. røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, bedes du oplyse tandlægens navn og evt. telefonnummer.
Vi vil så bestræbe os på, at have journalen, når du møder første gang.

 

Du kan skrive til os for at booke en tid:

Hvad siger vores kunder

Hilsen fra Grønland

Jeg er flyttet til Grønland, hvor vi er så heldige at tandlæge er gratis, så det vil jeg da benytte mig af:-)
Men jeg kommer hjem til DK igen i fremtiden, og siden jeg fik sådan en god og forstående behandling hos jer, vil jeg bestemt benytte jer til den tid.
Jeg har boet i København i 11 år før jeg flyttede til Nuuk, og grundet tandlægeskræk har jeg forsøgt at undgå tandlægebesøg og aldrig fundet en tandlæge jeg følte mig tryg ved - indtil min søster anbefalede jer. Endelig en forstående tandlæge der forklarede undervejs og ikke på et eneste tidpunkt fik mig til at føle mig latterlig eller irriterende. Og en klinikassistent der holdte en hånd på mig under hele udtrækningen/bortoperationen af min visdomstand på trods af dårlig arbejdsstilling og besvær med at nå instrumenterne. Så selv om der vil gå lidt tid, kan I tro at jeg vil vende tilbage til jer når jeg kommer hjem til DK.

Rigtig god jul til jer og jeres!

Gitte Jensen