IMG_4841

Hos os sætter vi fokus på din tandbehandling ud fra dine behov. Derfor sætter vi altid ekstra tid af til nye patienter, så vi kan lære hinanden at kende.

Du får grundig undersøgelse, information om behandlingens omfang og et økonomisk overslag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Sygesikringsbevis 
Medbring altid dit gule sygesikringsbevis ved første besøg på klinikken samt ved adresseændring.

Mødetid ved første besøg
 Første gang du kommer, bedes du komme 10 min. før den aftalte tid, så vi kan oprette din journal.

IMG_4790

Afbud
 Skal meddeles senest dagen før, så vi har mulighed for at give tiden til en anden. Melder du afbud senere end to timer før, er vi berettiget til at opkræve et gebyr på op til kr. 436,- afhængig af, hvor meget tid, der var afsat til dig.

Hvis du ønsker, at vi rekvirerer din journal og evt. røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, bedes du oplyse tandlægens navn og evt. telefonnummer.
Vi vil så betræbe os på, at have journalen, når du møder første gang.

 

Du kan skrive til os for at booke en tid:

Hvad siger vores kunder

Her er jeg tryg

signe

Jeg startede med at komme i klinikken før Maryam overtog den og jeg har derfor været med fra starten.

Jeg lider af tandlægeskræk, men Maryam og hendes ansatte er utrolig søde og imødekommende, og hjælper mig med at slappe mest muligt af. Jeg har fornylig fået lavet en krone hos dem og jeg er meget tilfreds med hele forløbet fra start til slut.

Jeg har anbefalet Tandklinikken Dantes Plads til både familie og venner.

Signe Troelsen